Blog

Cristalele Swarovski – stralucirea si rafinamentul din bijuteriile Mariana

Ce sunt cristalele Swarovski? Sunt cristalele realizate dintr-o sticla optica extrem de pura, de calitate superioara, cu taietura precisa si muchii foarte fine. Acest tip de cristale creeaza un efect de stralucire impresionant datorat multiplelor fatete ce capteaza lumina si o reflecta in sclipiri si culori deosebite. La nivel mondial, elementele Swarovski sunt considerate cele mai calitative cristale prelucrate mecanic.

De ce sa alegem bijuteriile handmade?

Dorind sa aflam cam de cand au inceput femeile sa poarte bijuterii handmade, am citit mai multe articole despre acest subiect. Astfel, am descoperit cum egiptencele obisnuiau sa poarte bentite din aur cu motive florale legate pe frunte, precum si bratari si coliere din perle mari, fie la baza gatului, fie atarnand pe piept.

Noua colectie Mariana Jewellery – Birthstone Collection

Se apropie ziua de nastere a iubitei, sotiei sau prietenei tale? Acum te poti bucura pe deplin de acest eveniment, fara a te stresa prea mult in ceea ce priveste cadoul perfect! Am introdus in categoria de cadouri inedite de pe roxannes.ro o noua colectie de bijuterii menita sa vina in ajutorul tau, atunci cand  vrei sa gasesti un cadou intr-adevar special, intr-o maniera rapida si usoara.

Inspiratia bijuteriilor Mariana

Poate ca noi, femeile, ne nastem cu pasiunea pentru frumos. Atractia pentru culori, forme, stralucire se instaleaza la cele mai fragede varste, cand hainele si accesoriile mamei ne fascineaza si nu am rata nicio clipa sa ne punem in picioare pantofii cu toc, sa ne intindem pe toata fata un ruj rosu si sa ne umplem mainile cu bratari. Cand crestem, avem si capacitatea de a crea frumos, nu doar de a-l copia. Frumosul in forma matura este si esenta bijuteriilor Mariana Jewellery.

Diferenta dintre un cristal Swarovski veritabil si sticla

Elementele Swarovski sunt considerate la nivel mondial cele mai calitative cristale prelucrate mecanic. Si cum o marca de succes este imediat vizata de imitatorii dornici de a profita de numele ei si in plus materia prima este la indemana, piata este invadata de bijuterii ieftine si de cea mai slaba calitate, dar afisate drept “bijuterii de lux”, cu pretentii de preturi “premium”.